Vrijdag 9 juni starten we het 70 jarige jubileum weekend met de HOLLANDSE AVOND! Alle leden, vrijwilligers, sponsors, supporters etc. zijn van harte welkom om dit weekend goed in te luiden.

Allereerst verwelkomen we de sportievelingen van de Avond 4daagse bij de Zwingelkooi. FeestDJ Tinus zal starten met de jeugddisco en later zullen de zangers Mark van Overveld & Randy Watzeels de avond feestelijk voortzetten.

20:00 uur Jeugddisco
21:00 uur Hollandse Avond

Zaterdag 10 juni zetten we ’s middags ons 70-jarig jubileum weekend voort met het Pietje Palm Bedrijventoernooi! En ’s avonds start de feestavond met o.a. de rockband FRONTAAL en FeestDJ Tinus!
Iedereen is van harte welkom 🍻

13:00 uur: Aanvang Pietje Palm Bedrijventoernooi
20:00 uur: Feestavond

Zondag 11 juni starten we de dag met verschillende activiteiten voor de jeugd van V.V.Noordhoek. Alle ouders, tantes, ooms, opa’s en oma’s en andere supporters mogen komen aanmoedigen!

’s Middags zal de BBQ aangestoken worden en zullen we het 70-jarig jubileumweekend onder het genot van een hapje en een drankje feestelijk afsluiten!

13:00 uur Activiteiten middag voor de jeugd
15:00 uur BBQ en feestelijke afsluiting