Wie kunnen er stemmen?
Leden van de Rabobank ontvangen voor aanvang van de stemperiode per post of email een unieke code waarmee ze kunnen stemmen. Zij bepalen hiermee de hoogte van de bijdrage. Vanaf woensdag 4 april t/m maandag 16 april 2018 brengen zij via een stemsite hun stemmen uit op de verenigingen en/of stichtingen die zij een warm hart toe dragen. Ieder lid ontvangt vijf stemmen, waarvan maximaal twee stemmen op dezelfde vereniging uitgebracht mogen worden.

Let op: alleen leden van Rabobank West-Brabant Noord mogen stemmen. Als u klant bent, bent u niet automatisch lid. Is iemand nog geen lid, maar wel klant van de bank? Dan kan hij/zij tot 1 februari 2018 lid worden en meestemmen tijdens de campagne. Het lidmaatschap aanvragen kan via de website www.rabobank.nl/wbn onder de kop ‘De voordelen van het Lidmaatschap’.

PS: tzt volgt er nog meer informatie over deze actie!