Voorafgaand aan deze wedstrijd werd er afscheid genomen van trainer Jerry van Huuksloot. 3 seizoenen heeft hij de selectie begeleid en getraind. Door de selectie werd aangegeven, dat hij een volgende keer weer welkom was. Er werd door hem nog een traantje weggepinkt, of wist hij al dat zijn cluppie Sparta zou degraderen?

Ook keeper Ruud Hendrikx zoekt na 14 jaar een nieuwe uitdaging. Hij zal node gemist worden en er is dan hiervoor ook een vacature. Ieder die zin en ambitie heeft om met de selectie volgend jaar (jaren) de “nul “ te houden, kan zich aanmelden.
Verder werden de spelers Jeroen Suykerbuyk, Robert van der Horst en Roy Gabriëls in het zonnetje gezet. Zij hebben seizoenen lang gestreden om de eer van het dorp en gaan dit op een ander niveau doen of stoppen.
Verder werd er ook nog gevoetbald; in de laatste thuiswedstrijd van Noordhoek 1 hebben de spelers zich kranig geweerd tegen koploper Schijf. Het werd uiteindelijk 1-1 in een boeiende wedstrijd met spanning voor het kampioenschap voor Schijf en voor Noordhoek voor de laatste periode, waarin het theoretisch nog kans heeft om via nacompetitie de 3e klasse te bereiken. Noordhoek begon sterk en kwam na 3 min. op voorsprong toen Sven Reuvers een voorzet bekwaam inkopte. In de gehele eerste helft had Noordhoek, door fel op de Schijfse huid te zitten, een overwicht. Dit hadden ze net voor rust kunnen verzilveren via een dot van een kans. Of het aan de thee van Nel lag of Schijf zag de noodzaak in om de laatste punten te gaan vergaren voor het kampioenschap, maar zij waren duidelijk de meerdere in de tweede helft en dit resulteerde in de gelijkmaker. Na afloop duurde het nog enige tijd eer Schijf de eindstand van concurrent VVR te horen kreeg, maar zij houden alles nog in eigen hand voor promotie.