Heemkundekring ’t Sandt daer buyten stelt een tentoonstelling ter beschikbaar voor alle sporters en sportverenigingen uit Standdaarbuiten en Noordhoek.

Ook V.V.Noordhoek heeft hier haar steentje aan bijgedragen door spullen uit het archief ter beschikking te stellen voor deze tentoonstelling.

De opening van deze expositie vindt plaats op zaterdag 7 september om 14:00uur in de molen Persephone van de familie Koenraadt aan de Molenstraat in Standdaarbuiten.

Informatie over zo’n 35 sporters/sportverenigingen zal de molen vullen en een gevarieerd beeld geven over sport in heden en verleden.

De expositie is ook te bezichtigen tijdens de openingsuren op 8,14 en 15 september. openingstijden van boven genoemde dagen zijn van 11:00uur tot 17:00uur.