Beste mensen,

Volgende week zaterdag 14 september zal de seizoensopening van de jeugd plaats vinden. Deze middag staat vol leuke en gezellige activiteiten waar IEDEREEN van 5 t/m 18 jaar aan deel mag nemen! Dus ook broertjes, zusjes, vrienden & vriendinnen; iedereen is welkom!

Voor de allerkleinsten is er een kinderspeelparadijs en zij kunnen een lekkere chips ketting rijgen!

En natuurlijk zijn alle ouders, opa’s & oma’s, noem maar op, ook van harte welkom voor een droogje en een natje!

Er worden broodjes hamburgers, frikandel en knakworst gebakken en natuurlijk wordt er ook voor een gezellig muziekje gezorgd!

Om 12.00u speelt de JO-19-1 jeugd een bekerwedstrijd tegen Roosendaal JO19-3 dus vanaf dan bent u al welkom op ons sportpark.

Voor de activiteiten vragen we iedereen rond 13.30 aanwezig te zijn i.v.m. aanmelden en teamverdeling.

Vanaf 16.00u zal per leeftijdselftal een wedstrijdje van 20 minuten gespeeld worden tegen de ouders!

Wij hopen op een gezellige en sportieve middag! Om dit voetbalseizoen met zijn alle af te trappen! ⚽

Met sportieve groet,

Jeugdbestuur & jeugdactiviteitencommissie V.V. Noordhoek