Beste leden en vrijwilligers vv Noordhoek                                            17-3-2020

Gisteren en eergisteren is heel Nederland geïnformeerd inzake het coronavirus. Om onduidelijkheden te voorkomen, willen wij hier als bestuur nog nader op ingaan.

Het kabinet heeft verregaande maatregelen genomen in de strijd tegen het coronavirus. Scholen, horeca en sportclubs moeten dicht om verspreiding van het virus tegen te gaan. De maatregelen zijn 15 maart ingegaan en gelden t/m maandag 6 april.

De KNVB heeft besloten dat alle sportverenigingen ook hun activiteiten moeten staken en dus dat ook alle voetbalparken en kantines sluiten. Hieronder vallen naast de wedstrijden ook trainingen en overige werkzaamheden. De maatregelen hebben mogelijk ook gevolgen voor het verdere verloop van de competitie en de evenementen (o.a. Pietje Palm toernooi en vrijwilligersavond). Zodra hier meer over bekend wordt volgt nieuwe up to date informatie.

De KNVB (en dus ook wij) volgt het advies en de richtlijnen die zijn afgegeven door het RIVM. Het kabinet heeft ook voor heel Nederland opgeroepen sociale contacten in het algemeen sterk te verminderen.  Als je dan toch samen komt, zorg dan dat je voldoende afstand bewaard;

Wij hopen dat jullie hier begrip voor hebben en je verantwoordelijkheid nemen. Laten we met zijn allen rekening met elkaar houden en dan hopen dat deze vervelende situatie zo snel mogelijk voorbij zal zijn. Ook hopen we dat ons cluppie er natuurlijk ‘zonder kleerscheuren’ vanaf komt!

Blijf gezond!

Met vriendelijke groet,