GROTE CLUBACTIE
Onze leden doen vol enthousiasme mee aan de lotenverkoop van de Grote Clubactie. Samen gaan we voor een maximale opbrengst voor onze club. Koop een lot en steun ons.

Zaterdag 19 september is de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie gestart. Ook wij doen mee en we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Een lot kost €3,- waarvan 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas gaat.

Verantwoord loten verkopen
Jeugdleden zullen via het verkoopboekje op een verantwoorde manier loten gaan verkopen. Zo staat op de voorzijde van het boekje een online verkooplink en QR-code, die verkopers kunnen delen of kopers op afstand kunnen scannen met hun telefoon.

Kun je niet wachten en wil je graag nu iets bijdragen? Dit kan gemakkelijk en coronaproof via onze online verkooppagina: https://clubactie.nl/lot/vv-noordhoek/270690

NIEUW: SUPERLOT
Met het Superlot kun je namens je bedrijf / team / familie of vriendengroep een grotere bijdrage leveren! Uiteraard zullen wij jullie hiervoor bedanken door een bericht hiervan te plaatsen op Facebook.
Je kunt online je Superlot kopen via: https://lot.clubactie.nl/superlotkopen/vv-noordhoek/270690

Extra inkomsten hard nodig
We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en inwoners uit de omgeving! Juist nu kunnen we die extra steun goed gebruiken.

Onze dank is groot!
VV Noordhoek